Devotional - Gasind odihna in Dumnezeu

Devotional - Gasind odihna in Dumnezeu

Scris în . Publicat în Devoțional.

Lui Satana îi place să-i mintă pe copii lui Dumnezeu. El se adresează celor care sunt hotărâți să intre în odihna Lui promisă. „Rămâne, dar, o odihnă ca cea de Sabat pentru poporul lui Dumnezeu. Fiindcă cine intră în odihna Lui se odihneşte şi el de lucrările lui, cum S-a odihnit Dumnezeu de lucrările Sale. Să ne grăbim, dar, să intrăm în odihna aceasta, pentru ca nimeni să nu cadă în aceeaşi pildă de neascultare” (Evrei 4: 9-11).

Ce înseamnă să te „odihnești în Dumnezeu”? Înseamnă a veni prin încredere totală în promisiunile Domnului – în locul în care nu mai există nicio luptă cu îndoiala sau frică, ci mai degrabă o încredere statornică. Este o credință continuă că Dumnezeu este cu noi, că El nu poate greși și că Cel care ne-a chemat ne va purta de grijă.

Numai când credeți că intrăți în această nouă viață de încredere - când carnea voastră este crucificată și depindeți în întregime de Domnul - vechiul șarpe vine cu o serie de acuzații noi. El știe despre consacrarea voastră pentru Domnul, de dorința voastră de a face tot ceea ce Dumnezeu v-a chemat să faceți. Deci, Satana lucrează pentru a ajunge la urechea voastră, ca să poată începe cu minciunile lui oribile. Unele dintre minciunile inamicului sunt:

  • „Nu faci niciun progres spiritual”
  • „Ești prea slab pentru războiul spiritual”
  • „Dumnezeu nu este cu tine; L-ai întristat cumva”

Satan șoptește și încearcă să vă tragă în jos. Dar, așa cum Isus a fost credincios prin încrederea Sa în Tatăl, credința noastră este de asemenea măsurată. „Dar Hristos este credincios ca Fiu, peste casa lui Dumnezeu. Şi casa Lui suntem noi, dacă păstrăm până la sfârşit încrederea nezguduită şi nădejdea cu care ne lăudăm." (Evrei 3:6). Fiecare credincios ar trebui să facă aceste trei lucruri zilnic:

  • Să își amintească de faptul că are un dușman care vrea să îl distrugă.
  • Să se examineze pentru a vedea dacă a fost vinovat de păcatul necredinței.
  • Să fie convins că are acces deplin la tronul lui Dumnezeu.

„Preaiubiților, zidiți-vă sufleteşte pe credinţa voastră preasfântă, rugaţi-vă prin Duhul Sfânt” (Iuda vs. 20).

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

814 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.