Devotional - Cum dezvoltam increderea in Dumnezeu

Devotional - Cum dezvoltam increderea in Dumnezeu

Scris în . Publicat în Devoțional.

Pentru a intra în odihna lui Dumnezeu, trebuie să renunțăm la propriile noastre eforturi. Doar credința ne aduce în această stare de odihnă perfectă: ”Pe când noi, fiindcă am crezut, intrăm în „odihna” despre care a vorbit El” (Evrei 4:3). Pur și simplu, trebuie să ne setăm inimile să creadă că Dumnezeu este credincios să ne elibereze în orice împrejurare, oricât de imposibil ar părea lucrul acesta.

”Fiindcă cine intră în odihna Lui se odihneşte şi el de lucrările lui, cum S-a odihnit Dumnezeu de lucrările Sale” (4:10). Când ne odihnim în Hristos, nu mai încercăm să afișăm o față curajoasă în momentele de necazuri. Nu adoptăm o falsă acceptare a crizei noastre și nu ne îngrijorăm că am putea să fim cuprinși de teamă și să punem la îndoială dragostea lui Dumnezeu. Pe scurt, ”gândurile noastră continue” încetează și pur și simplu avem încredere în Domnul.

Cum dezvoltăm o astfel de încredere? Căutându-L pe Domnul în rugăciune, meditând asupra Cuvântului Său și umblând în ascultare. Puteți obiecta: ”Dar toate acestea sunt fapte.” Nu sunt de acord. Toate sunt acte de credință. Pe măsură ce observăm aceste discipline, avem încredere că Duhul Sfânt lucrează în noi, construind un rezervor de putere pentru timpul nostru de nevoie. S-ar putea să nu simțim că întărirea lui Dumnezeu se desfășoară în interiorul nostru sau că puterea Lui crește în noi. Dar când vine următorul nostru necaz, aceste resurse cerești se vor manifesta în noi. De fapt, acesta este principalul motiv pentru care Îl caut pe Domnul cu sârguință – prin post, rugăciune, studiu, căutând să ascult de poruncile Sale prin puterea Duhului Sfânt.

Atâta timp cât slujești Domnului, diavolul nu îți va da niciodată odihnă. Te vei confrunta cu războaie intense, atacuri surpriză și, în ciuda tuturor victoriilor din trecut, vei avea întotdeauna nevoie de resursele cerului pentru a te ajuta să le înduri.

Decide-te să fii un soldat care este pe deplin pregătit pentru câmpul de luptă. Când vrăjmașul vine brusc la tine, vei avea nevoie de toată muniția disponibilă. Vei dori să beneficiezi de rezerve; vei câștiga lupta pe genunchi înaintea lui Dumnezeu, chiar înainte de conflict.

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

617 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.