Proiect: Canalul Alfa Omega TV

Partener-Proiecte

Statisticile spun că românii petrec o mare parte din timpul liber privind la televizor. Însă majoritatea canalelor actuale nu reflectă dimensiunea spirituală. Credem că, dacă valorile creștine ar fi mai prezente în societate, ele ar determina transformarea și ridicarea României. Cu o largă deschidere interconfesională, canalul Alfa Omega TV aduce Cuvântul lui Dumnezeu în casele oamenilor, indiferent de oră sau de zi.

Alfa Omega TV este primul canal creștin din România, cu emisie permanentă din 2006, avand o audiență potențială de 12 milioane de telespectatori. Astfel, prin televiziune, transmitem eficient Cuvântul lui Dumnezeu la un număr mare de români.

Lansat în iunie 2006, canalul de televiziune Alfa Omega TV acoperă întreaga Europă prin satelit. El este inclus și în pachetele tuturor marilor rețele de cablu TV și IPTV din România și Moldova. Canalul este accesibil și pe internet și mobil.

Dincolo de cifre și rating, emisiunile canalului au impact spiritual. Prin programele variate, canalul prezintă Evanghelia într-un mod accesibil și atractiv pentru necreștini, ajută credincioșii să se maturizeze spiritual și promovează valorile creștine în societatea contemporană.

Canalul Alfa Omega TV este o modalitate de a face misiune prin media. Prin programele difuzate, numeroși români au fost mântuiți, eliberați, echipati, transformați și au învățat cum să trăiască după principiile lui Dumnezeu.

Fii și tu alături de noi, roagă-te, ajută spiritual și material lucrarea de misiune Alfa Omega! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a continua să emitem canalul Alfa Omega TV!

Modalități de susținere financiară

Donează cu card debit/credit

 Donează cu cardul!

 Paypal-EUR     Paypal-USD


Donează prin telefon fix (Telekom). Sună la:
 0900.900.135 - 5 €   |   0900.900.130 - 10 € 


Donează prin SMS
Trimite un SMS cu textul AOTV la nr.  7688   
(Vodafone, Orange, Telekom)


Donații în cont sau prin mandat poștal
Fundatia Alfa Omega, CUI: 11419935
BANCA TRANSILVANIA (Swift: BTRLRO22)
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX
Cont EUR: RO54 BTRL EURC RT00 i181 1101
Cont USD: RO94 BTRL USDC RT00 i181 1101


 Alte metode de a dona

aotv

Tematicile programelor

Tematica variată a canalului Alfa Omega TV se adresează mai multor tipuri de persoane, indiferent de vârstă, categorie socială sau apartenență religioasă.

Difuzăm programe de evanghelizare, mărturii, filme, emisiuni de știință și apologetică, pentru a stârni curiozitatea celor ce nu cred în Dumnezeu.

Prin seminarii, predici, mărturii și documentare difuzate, urmărim maturizarea spirituală și ucenicizarea creștinilor, ajutându-i să cunoască Biblia.

Prin emisiuni în direct cu slujire și rugăciune, prezentăm adevăruri biblice practice, răspundem la întrebări și ne rugăm pentru problemele oamenilor.

Prin emisiuni și reportaje, încurajăm creștinii să fie o lumină în societate, fiind integri, competenți, manifestând compasiune și puterea lui Dumnezeu în locul în care se află.

Producem știri și emisiuni ce aduc perspectiva creștină asupra realităților contemporane, ajutând credincioșii să înțeleagă vremurile și să se roage eficient.

În emisiunile și știrile noastre, încurajăm și reflectăm ceea ce fac alți creștini în țara noastră, fiind martori media și parte la lucrarea lui Dumnezeu din România.

Difuzăm programe de evanghelizare și ucenicizare și pentru copii. Desenele Cartea Cărților au o mare audiență în rândul celor mici și le prezintă lumea Bibliei.

ucenicizare revista

Ce stă în spatele canalului

Canalul Alfa Omega TV presupune producția și traducerea de emisiuni, pregătirea grilei de programe și emisia tehnică a canalului.

În fiecare lună, producem zeci de programe noi, atât în studio, cât și pe teren. Suplimentar, difuzăm sute de programe străine: filme, documentare și alte programe. Pregătirea fiecărui program pentru difuzare înseamnă oameni, echipamente potrivite și zeci de ore de muncă. În prezent, avem 20.000+ ore de programe și adăugăm în jur de 700 de ore noi de program anual.

Pe lângă munca noastră, canalul presupune și costuri cu echipamente specializate și cu emisia pe satelit.

Susține acest proiect!

O oră de emisie a canalului Alfa Omega TV pe satelit ne costă 10 EURO. De această oră de emisie se bucură mii de romani care pot vedea canalul AOTV. Ajută-ne să emitem neîntrerupt, să ducem Cuvântul lui Dumnezeu în casele oamenilor, indiferent de oră sau de zi. Implică-te și tu, roagă-te și donează

donatii


Canalul AOTV în cifre

  „O Biblie uitată ne-a schimbat viața”

  Poate o Biblie prăfuită să schimbe viața unei familii? Doi muzicieni români din capitală ajung să aibă o revelație de la Dumnezeu care le transformă viața în totalitate. Povestea lui Silviu și a Gabrielei e o încurajare pentru cei ce simt un gol, o nevoie de ceva mai mult.

   

  Ajută-ne să facem o diferență în aceste vremuri și să ducem Cuvântul lui Dumnezeu în fiecare casă din România! Implică-te în rugăciune și financiar!

  Donează

   


  Descoperă toate proiectele Alfa Omega TV!

  8792 accesări
  sidebar tvlive
  sidebar facebook
  sidebar revista
  App mobila

  Alte informații

  Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

  Aplicația mobilă AO

  badge google play badge appstore

   Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

  Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.