Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Partener-Proiecte

Copiii și Evanghelia

Din toamna anului 2016, atenția noastră a început să se concentreze tot mai mult pe generația tânără, investind resurse în dezvoltarea proiectului de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. 60 de ani de studii spun că 85% din creștini Îl primesc pe Isus în viața lor între 4-14 ani. E important să prezentăm Evanghelia copiilor, de mici, și ce alt mod mai bun decât prin desenele animate pe care ei le iubesc?

Mulți am făcut cunoștință cu Cartea Cărților în anii ’90. Cu o grafică modernă și mult umor, Cartea Cărților se întoarce azi la copiii secolului 21. Personajele principale, Cristi, Oana și roboțelul Memo călătoresc în timp în aventurile în care îi trimite Cartea Cărților, descoperind Biblia.

Cartea Cărților e un proiect de evanghelizare/ucenicizare pentru copiii de 6-12 ani. El cuprinde difuzarea pe TV, episoade pe DVD sau online, un site interactiv pentru copii, o aplicație mobilă, evenimente evanghelistice în colaborare cu biserici locale și o programă pentru școală duminicală. Fie direct prin media, fie lucrând împreună cu bisericile locale, Evanghelia ajunge la copii pe înțelesul lor, într-un format modern, interactiv.

Ajutați-ne să ajungem la cât mai mulți copii cu mesajul Evangheliei, astfel încât să putem crește împreună o generație de copii care influențează prin valori sănătoase pe cei din jur, acasă, la grădiniță și la școală.

Roagă-te și implică-te financiar! Să investim împreună în generația de mâine!

Modalități de susținere financiară

Donează cu card debit/credit

 Donează cu cardul!

 Paypal-EUR     Paypal-USD


Donează prin telefon fix (Telekom). Sună la:
 0900.900.135 - 5 €   |   0900.900.130 - 10 € 


Donează prin SMS
Trimite un SMS cu textul AOTV la nr.  7688   
(Vodafone, Orange, Telekom)


Donații în cont sau prin mandat poștal
Fundatia Alfa Omega, CUI: 11419935
BANCA TRANSILVANIA (Swift: BTRLRO22)
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX
Cont EUR: RO54 BTRL EURC RT00 i181 1101
Cont USD: RO94 BTRL USDC RT00 i181 1101


 Alte metode de a dona

PROIECTE: Televiziune, media digitală, colaborarea cu biserici locale

cc copii ecran aotv

Cartea Cărților pe TV

Alfa Omega TV și alte 30-40 stații TV seculare comerciale au difuzat aventurile lui Cristi, Oana și Memo prin lumea Bibliei. Pe canalul Alfa Omega TV, sunt de 6 ori mai mulți telespectatori la Cartea Cărților față de media canalului AOTV.

cc appmobila promo

Aplicația mobilă

Universul Cartea Cărților include și o aplicație mobilă unde copiii descoperă lucruri extraordinare din Biblie și lumea Cartea Cărților, se pot juca jocuri, urmări episoade și clipuri și le e prezentată Evanghelia. Disponibilă pe iOS și Android.

cc site

Site-ul carteacartilor.tv

Site-ul interactiv pentru copiii de 6-12 ani carteacartilor.tv e o lume sigură pentru ei și plină de activități distractive, cu informații și întrebări din Biblie, avataruri, versete zilnice, jocuri și videouri, personaje din Scriptură, Biblia interactivă, dar și lecții valoroase de viață.

Punctul central al site-ului interactiv e prezentarea Evangheliei, unde lunar, din cei 10-20000 de vizitatori unici, în medie 550 copii indică în fiecare lună faptul că au parcurs Evanghelia și s-au rugat rugăciunea de predare (18 persoane/zi, în medie). Până acum, statisticile indică faptul că peste 8000 de persoane au făcut acest pas.

cc site prezentarea evangheliei

cc eveniment cu copii

Evenimente evanghelistice

Multe biserici și lucrări creștine au organizat evenimente folosind Cartea Cărților. La fiecare eveniment evanghelistic, 100-200 de copii au auzit Evanghelia.

cc scoaladuminicala

Programa pt școli duminicale

Am dezvoltat un program modular de lecții biblice elementare pentru clasele 1-6, adaptabil pentru școli duminicale, VBS, programe în timpul săptămânii sau evenimente speciale ale bisericilor locale sau organizațiilor ce lucrează cu copii, pentru ca cei mici să învețe eficient Biblia.

Există divertisment curat: copiii tăi se vor bucura de proiectul „Cartea Cărților”

 

Ce spun oamenii

Adrian C: Cartea Cărților înseamnă o evanghelizare încă de mici a copiilor. Într-un secol în care e promovată violența, e promovată vrăjitoria, Cartea Cărților îți lasă un mesaj al speranței. Fetița mea de 4 ani știe toate poveștile de la Cartea Cărților și, în diferite circumstanțe, când mergem pe stradă, spune `Tata, cum a făcut Oana în episodul cu întoarcerea lui Saul! Tata, asta e ca și cu Iosif și Maria!`. E foarte important să investim în copiii noștri lucruri sănătoase. Prietenilor de-ai mei, oameni care nu au nici o treabă cu neoprotestanții, le-am recomandat și au cumpărat Cartea Cărților pentru că au realizat și ei importanța să semeni o sămânță bună în copilul tău.

Ioana S.: Filip este baiețelul meu de 4 ani jumate și obișnuiște să se uite la desene animate. Acestea sunt Cartea Cărțiilor, Eroii Luminii, fiind foarte educative și zic eu, sunt foarte sănătoase pentru ei, iar lui îi plac. Noi am făcut un pact. Ne uităm la desene animate la Alfa Omega sau acolo unde se vorbește despre Dumnezeu în principal, care nu sunt periculoase.

Ioana G, organizatoare eveniment Cartea Cărților: M-am bucurat pentru că, în momentul în care le-am zis copiilor să-l cheme pe Isus în inima lor, au răspuns pozitiv și erau chiar foarte bucuroși că Isus acum este în inima lor, ceea ce m-a bucurat foarte mult, m-a împlinit. Au fost în jur de 120 de copii, dintre care vreo 30 sau poate mai mulți care nu vin deloc la biserică, pentru că i-am pus să ridice mâna. Copiii îndrăgesc foarte mult pe Memo, deci fără Memo cred că n-am fi putut strânge așa mulți copii aici și a fost bine. Mulțumim foarte mult celor de la Alfa Omega TV pentru că au făcut posibilă treaba asta.

 

Ajută-ne să facem o diferență în aceste vremuri și să transmitem și în continuare minunile pe care le face Dumnezeu în România! Implică-te în rugăciune și financiar!

Donează

 


Descoperă toate proiectele Alfa Omega TV!

13773 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.